Ang. Sommaren

Hej!
Ville bara meddela att jag inte har så mycket inpriation just nu och inte så stort intresse av att blogga om smink och dylikt just nu. Jag är även ganska upptagen trots att det är sommarlov eftersom jag sommarjobbar. Så bloggningen kommer kanske bli lite hackig från min sida kanske ett inlägg då och då så förvänta er inte mycket av denna bloggen under sommaren. Men jag kommer dock uppdatera på min vanliga blogg då och då på Kimmea.blogg.se
Ha ett gött lov!♥

Ska köpa en ny locktong

i helgen så hände något oväntat, min locktong är borta. Någon har tagit den.
men det är inget att gråta över och bara köpa en ny. Jag tänkte visa er olika förslag på bra locktångar och märken jag skulle kunna köpa av.
http://produkter.mediamarkt.se/store/boras/personvard/stylingverktyg/locktang/5861-b-a-tools-curler-25.html
OBH Nordica, som är ett bra märke som jag använt förr!
den kostar 349:- Som är lagom pris ! den har 17 olika tempratursinställningar, ger extra glans och atomtatisk avstägning.
BaByliss, som man både kan platta & locka med.
Den är dock lite dyrare och kostar 429:- Men den värmer upp sig fort och har max tempratur på 230!
& funkar för fuktigt hår! http://produkter.mediamarkt.se/store/boras/personvard/stylingverktyg/plattang/ipro-230-icurl.html
Grundig 529:- ännu dyrare. & max tempraturen är 220. Men den värmer upp sig fort och det är oxå plattång!
http://produkter.mediamarkt.se/store/boras/personvard/stylingverktyg/plattang/hs7830.html

~hår~ ~klänning~ ~sommar~ ~lov~ ~9an~

~
Såhär tror jag att jag att jag ska ha håret på skolavslutningen 2012.
bjuder på mig utan smink oxå!
Allt är gjort med locktong & plattong!

Recension

Hejsan!
Har ju lovat att det ska bli lite mera recensioner här på bloggen eftersom jag är dålig på det. Dels för att jag glömmer av det efter jag köpt en produkt och dels för att jag inte är bra på att skriva kortfattade recentioner. Men nu kommer iallafall en recention på en ögonskuggsprimer från Lumene.
Här är samma skugga, till höger utan primer och till vänster med Lumenes primer.
-
Produkten:
Lumenes primer kommer i en smal och avlång tub, det är ganska lite produkt (7 ml) i tuben.
I och med att primen är hudfärgad så jämnar den ut hudtonen på ögonlocket en aning. Konsistensen känns silikon-aktig på huden som de flesta primers känns.

Vad jag tyckte:
Jag hade inga skyhöga förväntningar på denna primer, Lumenes var varken inte kass eller superbra . Ett stort minus är att skuggorna ''grynar'' eller smular sig lite när man lägger på dessa på primern, bland i ögonvecket/globlinjen vilket inte är så bra! Annars är det en ok primer eftersom skuggorna förstärks och sitter på hela dagen!


Betyg: ♥ ♥ 
Kostar: 119 kr (69 kr på gekås)
Värd att köpa: Nej, helt ok primer, men inget jag skulle rekommendera eftersom det troligt vis finns bättre för samma eller billigare peng!

Lilaturkosguld

Hejsan!
Igår spenderades dagen i Göteborg tilsammans med Kimmie, köpte lite smink och annat, jag kommer antagligen visa upp det senare här i bloggen!
Eftersom jag tycker att Kimmie är den bästa personen att sminka så var jag ju tvungen att göra det när vi ändå sov över, det fick det bli en färgglad sminkning på henne den här gången! Hoppas ni gillar't :)

RSS 2.0