Get the look,Miley Cyrus / maja

idag kör jag på Miley Cyrus för många undomar/barn gillar henne och hon är väldigt fin!
det tycker jag faktist.
primer & puder - Bareminerals
foundation - Max factor
Ögonskugga - Isa dora
ögonbrynspena - Isa dora
Rouge - Clarins
Lösögonfransar - Ardell

-Maja skriver-


Slingade håret precis, Jadu jag tycker jag börjar bli mer och mer blond!
Och det är ju bra, för jag vill ju bli hel blond till sommaren! Jag slingade med samma prudukt som förra gången.
Får se hur det ser ut när det torkat helt då kan jag ta kort med min vanliga kamera så får ni se mer hur det ser ut just nu! KRAM / maja♥

BLOGRESPONSE!

Fråga på via blogresponse, du kan vara helt anonym och du kan både ställa skönhetsrelaterade frågor eller andra saker som inte hör till ämnet för att ''lära känna'' oss bättre. Det är alltid kul att svara på frågor ska ni veta så FRÅGA PÅ!:)

Mea skriver ~ På mina kinder

Hejsan!
Även om våren är här så är kanske inte det första man gör att gå ut och sola i vårsolen, och vissa kan ha svårt att bli bruna (som jag) eller är allmänt lat och inte orkar gå ut, det finns med andra ord ett flertal andledningar till att man inte solar denna tid på året.
För oss som fortfarande är lite vinterbleka så finns det ju som tur är bronzer och rouge som ger ett frächare och piggare intryck, med bronzer kan man framhäva sina drag och skapa illusioner av exempelvis smalare näsa eller högre sittande kindeben, men mer om just bronzer countoring kommer jag berätta om en annan gång!
Även ett fint rouge är ett enkelt sätt att pimpa upp ett vintertrött ansikte.
Här är iallafall mina 3 favoriter när det gäller rouge och bronzer!
Rouge från Makeupstore i färgen ''Lush'' 155:-
Riktigt fin apricot färg men mycket pigment i, rekommenderar verkligen rouge från makeupstore då de sitter som berget, utan att man ens behöver grunda med en primer eller foundation!
Bronzer från Isadora i färgen ''Matte tan'' 129:-
En bra bronzer som man kan bygga upp täckningen med beroende på vad man själv föredrar, ett minus är att denna inte funkar så jättebra om man inte grundar med foundation/conceler/primer, men annars är det en super bronzer till en billig peng!

Mineral Rouge från Maybelline i färgen ''Opal rose'' Pris: ?
Ett fint rouge med en ganska svag kall rosa färg men den passa perfekt om man bara vill ha detdär lilla extra i en väldigt neutral färg på kinderna. passar perfekt till vardag!



Kombinera gärna rouge och bronzer.
Applicera först bronzern på kindbenen och sedan rouget på kindens "äpplen".
Kindbenen hittar du enklast på dig själv igenom att suga in kinderna, då ser du var dina kindben är placerade, och för att hitta "äpplet" på kinderna så är det bara och le stort, så ser du där kinderna är som bulligast, där applicerar du rouget!



Förlåt är ingen ursäkt

Men jag säger förlåt ändå för att jag inte bloggat, men jag har inte riktigt haft ngn andledning att skippa bloggandet, endast att jag inte haft lust helt enkelt!
Men det kommer uppdatering inom kort! :)

jag vill ha, ge mig!

Jag provade och ha den på min hand och jag badade och så men den gick inte bort. Den sitter verkligen länge och det finns många fina färger! Den kostar 285:- och den är verkligen värd att köpa! http://www.kicks.se/lancme/makeup/lappar-c152/rouge-in-love-p19508?panel=00011
den finns att köpa på kicks & åhlens, den skulle man vilja ha!/Maja

Maja skriver♥

Har ni någon gång tänkt på vad prudukterna ni använder innehåller om det finns gifter och sånt i?
Igentligen ska man läsa på prudutkernas baskida och se vad det innehåller och om det står konstiga saker man inte förstår borde man googla det eller inte köpa det om man inte förstår. Prudutker kan slita och förstöra vår hud & hår.
Om man ska köpa något som ska vara snällt för huden och håret så ska man igentligen köpa apotekets prudutker som är testade. 
Ibland köper man prudukter och tänker att den är jätte bra men efter ngn vecka så ger den andra konsikvenser.
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article10320503.ab om man läser i aftonbladet står det lite som får en kanske att tänka om och vara försiktig med det man köper. Man ska hitta det bästa för sig och sin kropp.
/Maja♥

Gina tricot beauty...

Den 15 mars lanserades ett kosmetikasortimet på Gina tricot, här finns allt från bodyscrubs till läppstift.
Prisera är lite som kläderna, alltså åt budget-hållet.
Än så länge har jag inte testat någonting, men det skulle vara kul och göra faktist!
Gå in på Ginatricots hemsida om du är nyfken och för att kolla vidare på produkterna!

Get the look - Mila Kunis

Halloj!
Idag tänker jag tolka en look på Mila Kunis, Bara för att hon är min favoritskådespelerska och så sjukt fin!
Man märker tydligt att hennes signaturlook är ljusa läppar och istället mera fokus på ögonen, gärna sotigt i mörkrunt/grått och eyeliner runt hela ögat, vilket passar bra till mörkare ögon!
Foundation - MAC
Läppstift - Lancôme
Brun ögonskugga - BOBBI BROWN
Ögonbrynspanna - Maybelline
Eyeliner - Lancôme
Mascara - YSL
Grå ögonskugga - Forever 21


Maja skriver♥

Hej alla det var ett tag sedan jag bloggade,Men ni ska bara veta hur trött man är efter prao på dagis..man bara degar i sängen istället och orkar ingeting!
Men i alla fall det jag hade tänkt att skriva om är en rouge som är jätte bra som jag köpte för några dagar sedan. Som ni ser är det märket Mybelline med deras nya produkter FIT ME!
Rougen sitter kvar hela dagen och finns att köpa i olika färger både bruna och mer rosa, jag använder deep pink som passar mig perfekt! Den är värd att köpa och kostar 109 kr på kicks men jag köpte min på åhlens!
Xoxo Maja Lundahl♥

Topp 5 wanties

1. Too faced shadow insurance - En ögonskuggsprimer!
2. Isadora Glow stick - Cremerouge i stickformat.
3. Lancôme Ruge In Love - Läppstift.
4. Essie Nagellack - Snygga vårfärger från Essie!
5. Eco tools - Eco-Sminkborstar gjorda av syntethår och bambu.
Väldans kort beskriving, men det blir bäst så eftersom jag är ganska duktigt på att skriva en roman när jag ska ' beskriva saker...

Lush recention

Jag har nu testat Lush Cosmetic warrior ansiktsmask i en månad. Denna ska då hjälpa småfinning/bland/fet hy att förebygga finnar, rengöra porerna mm, och jag ska nu skriva en recention om denna.

Produkten...
Denna ansiktsmask kommer i en liten burk, masken måste förvaras i kylen eftersom den inehåller färska ingridienser som tex, vitlök, tea tre olja, ägg mm. Dock tyckte jag det var allt för mycket i burken om man bara skulle använda den 2 gånger i veckan i en månad, det blir typ 8 gånger man ska använda den då. Men jag har bara användigt denna i T-zonen där jag kan få små finnar och istället för 2 gånger i veckan så har jag använigt den varannan dag, och trots det är det ganska mycket kvar. Burken kanske inte är det mest hygieniska men det kan man lätt fixa med att använda någon typ av plastsked eller liknande, så slipper man hålla på med fingrarna i burken.
Annars så såg inte ansiktsmasken så fräsch ut, den var lite grå grön och väldigt väldigt tjock och dryg nä man skulle lägga på den, dessutom var det små gröna saker som såg ut som blad eller något liknanade, men det är ju dock inet det viktigaste.

Ingredienserna...
Ansiktsmasken innehöll balndannant Tee tree oil som jag läst om på internet att det är bra till finnar. Även äggvita att det kan hjälpa mot finnar och honung som hjälper till att ''läka'' och är antibakreriellt. Sedan är det ingridienser som grape och vitlök som jag är lite skeptisk till, vad det ska hjälpa till med igentligen? Hittar inget om det när jag googler på det heller.

Vad jag tyckte...
Jag tyckte inte att denna produkt förebyggde finnar alls, men däremot om man är en sån person som jag som hela tiden pillar och river upp (omedvetet) så är den här toppen för att den hjälper finnarna att läka mycket snabbare vilket är jättebra. Men jag hade väntat mig lite bättre eftersom det stod att den skulle ''rengöra'' porerna vilket jag inte kände att den gjorde, eller jag kände iallfall inte att den gjorde någon skillnad för den delen.

Betyg:
♥ ♥



Daven Your Hair BFF

Ni kanske hört talas om youtube Daven som är grym på att styla hår. Vill verkligen tipsa om hans klipp och kanal där han gör riktigt snygga håruppsättningar, både enkla och avancerade!
ett exempel på ett klipp från hans kanal där han fixar Michells hår...

Maja skriver♥ det är dax o slinga.


Mea skriver ~ Ny kategori

Jag har fixat en kategori som har namnet ''Get the look''
och den handlar om precis det den heter. Jag kommer tolka kändisars looker och lista ner produkter som kan användas vid just den makeupen. Jag kommer alltså inte beskiva något utan bara göra collage för inspiartion och vägledning. Så jag startar med en gång med Megan Fox då jag tolkat en enkel nude och guldig look.
Bilden nedan har jag utgått ifrån!
Fixa looken med:
Maybelline FIT me foundation
Rimmel Läppstift
Lancôme bronzer
Isadora ögonpalett
Dior guldig ögonskugga
MAC ögonbrynspenna
By Terry mascara

Mea skriver ~ Lancôme

Äntligen min, en dyr conceler men kommer förhoppningsvis räcka länge!
Listade denna som en av 5 ''topp wanites'' i mitt förrförra inlägg och nu har jag köpt den, förhoppningsvis så är den så bra som jag hört eftersom jag hört massa bra om den. Det kommer en recention på den men det kommer kanske dröja lite. Men håll istället utkik efter min recention på Lush- ansiktsmasken som kommer komma upp innom de närmaste!
Finns på Kicks för 325 kr.


Maja skriver♥



Jag köpte helt felt foundation en gång, använde Isadora som fläckade sig och jag använde för mörk foundation!
Tänk på vad du köper och se vad andra tycker och fråga dom i affären.
Om jag ska rekomendera en foundation skulle det vara True match från Loreal.
/Maja♥

Mea skriver ~ 4 vårlack

Fyra lack, fyra färger, alla snygga att ha på naglarna i vår!

RSS 2.0