Mea skriver ~ På mina kinder

Hejsan!
Även om våren är här så är kanske inte det första man gör att gå ut och sola i vårsolen, och vissa kan ha svårt att bli bruna (som jag) eller är allmänt lat och inte orkar gå ut, det finns med andra ord ett flertal andledningar till att man inte solar denna tid på året.
För oss som fortfarande är lite vinterbleka så finns det ju som tur är bronzer och rouge som ger ett frächare och piggare intryck, med bronzer kan man framhäva sina drag och skapa illusioner av exempelvis smalare näsa eller högre sittande kindeben, men mer om just bronzer countoring kommer jag berätta om en annan gång!
Även ett fint rouge är ett enkelt sätt att pimpa upp ett vintertrött ansikte.
Här är iallafall mina 3 favoriter när det gäller rouge och bronzer!
Rouge från Makeupstore i färgen ''Lush'' 155:-
Riktigt fin apricot färg men mycket pigment i, rekommenderar verkligen rouge från makeupstore då de sitter som berget, utan att man ens behöver grunda med en primer eller foundation!
Bronzer från Isadora i färgen ''Matte tan'' 129:-
En bra bronzer som man kan bygga upp täckningen med beroende på vad man själv föredrar, ett minus är att denna inte funkar så jättebra om man inte grundar med foundation/conceler/primer, men annars är det en super bronzer till en billig peng!

Mineral Rouge från Maybelline i färgen ''Opal rose'' Pris: ?
Ett fint rouge med en ganska svag kall rosa färg men den passa perfekt om man bara vill ha detdär lilla extra i en väldigt neutral färg på kinderna. passar perfekt till vardag!



Kombinera gärna rouge och bronzer.
Applicera först bronzern på kindbenen och sedan rouget på kindens "äpplen".
Kindbenen hittar du enklast på dig själv igenom att suga in kinderna, då ser du var dina kindben är placerade, och för att hitta "äpplet" på kinderna så är det bara och le stort, så ser du där kinderna är som bulligast, där applicerar du rouget!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0