-Håret-

-såhär flätade jag mitt hår idag, ska nog prova att göra crown någon dag.
då kommer bild på det-
XOXO Maja lundahl♥

Ett svar från lilla mig

Hejsan alla. Jag har svar på det mea skrev nedan! eller inte svar men min egna lilla text. 
Just nu har jag ingen annan blogg jag använder. Jag hade en men den gick ju sådär! Jag skulle inte kunna ha min egna lilla blogg för jag suger på att uppdatera och då tappar man bara läsare. Klart jag gillar att fotografera, lägga upp bilder på outfits,vardag prata om killar osv. Men det är ju inte så ofta jag kommer som sakt uppdatera bloggen om jag skulle skaffa en vanlig blogg. så jag tänker tyvärr inte skaffa mig en vanlig blogg. sry!

peace out/ Maja

Bloggsvar

Svar: Hejsan Klara!
Vi startade superficialites för en andledning, att vi bara ville ha en blogg som bestod av ytliga saker, alltså skönhetsrelaterade saker. Det är därför vi bara skiver om det på den här bloggen och inget annat och vi vill hålla oss till det ämnet! Men däremot har vi andra bloggar som vi bloggar om vardagliga saker och sådant.
Så du kan ju läsa dom bloggarna om du vill veta lite mera om oss, eller våran vardag, somsagt driver vi en skönhetsblogg och då vill vi bara ha just inlägg om skönhet! Mea driver en blogg med sin andra kompis som heter Kimmie och Maja driver en egen blogg.
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL VÅRA ''PERSONLIGA BLOGGAR''


En skönhetsoperation?

Om jag fick välja en skönhetsoperation jag fick göra så skulle jag valt att förstora läpparna tror jag.
Jag tycker mina läppar är små, men ni har la hört att finska överläppar är små?
Jag skulle kunna lätt betala när jag är äldre att förstora läpparna. Varför jag gick just in på detta är för att idag på So'n så såg vi på en film skönhetsbubblan som fick mig att tänka på det.
Jag har funderat om jag skulle känna mig mer bekväm med mig själv i så fall.
Men en sak jag vet att jag kommer göra, Det är att bleka tänderna så fort jag tappat alla tänder. 
Men jag skulle inte förstora läpparna för någon annan skull. Jag skulle gjort det för att känna mig mer bekväm med mig själv.
Puss&kram Maja♥

Gekåsshopping del 1

Hallå allihopa!
På påsklovet så var jag i ullared och passade då på att köpa lite smink och dylikt, och jag kan verkligen rekommendera att köpa smink,hud och hårsaker på ullared med tanke på att det är myyycket billigare där än här i Borås. Så då måste man ju passa på att köpa lite när man ändå är där. Exempelvis så köpte jag en ny mascara för 65 kronor när priset på kicks ligger på 115, fatta vad jag fyndat! Det är mera saker så det blir en del 2!

Här är iallafall bilder på vad jag köpte...
KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT VISA I STORT LÄGE! ;)

Hair style ♥

En kompis i min klass(felicia) gjorde denna fläta på Sanna. Förstår ni hur man gör? genom att bara kolla på bilden? Det gör jag! Man kan ju göra mycket med håret. / maja

Tidsinställt ~ Våriga färger

Jag hittade denna paletten för några dagar sedan i sminkväskan, verkligen den perfekta vår/sommar paletten, dock inte världens bästa pigment i, men med lite primer under så blir det super!
Paletten är från isadora och kostar cirka 179 kr! :)
Såhär ser färgerna ut med primer under

Tidsinställt ~ Glansigare hår!

Jag kör lite tidsninställa inlägg eftersom jag är borta över påsk och jag vill hålla bloggen uppdaterad!

Har du vintertrött och glanslöst hår, då har jag en superprodukt att rekommendera och ger massor av glans utan det tynger ner eller att det ser fett ut. Jag själv har den turen att ha naturligt glansigt hår men ibland vill jag ha detdär lilla extra eller om jag känner att mitt hår ser lite matt och trött ut, så brukar jag spruta på lite glansspray från Matrix som verkligen gör super för håret. Håret blir typ 10 gångar glansigare och följsammare!
egentligen är det för färgat hår men jag använder det på mitt ofärgade hår och det funka super! en jättebra och prisvärd produkt runt 200 lappen och håller i evigerter, gash jag har haft min i typ 2 år!

Mea skriver ~ Vardag

Tjenare! var ett tag sedan jag lade upp en sminkning, men har lxom inte haft så stor lust att ska på den senaste tiden, men jag känner att jag börjar komma igång nu igen!
Så då tänkte jag visa hur jag älskar att smink mig till vardags, om jag väljer att ha ögonmakeup
Jag använder en ljus matt brun skugga och en mörkare brun skugga, jag lägger den ljusa skuggan ända upp till globlinjen och suddar med den mörka i ytterkanten och i globlinjen, lite 50 tals inpererat - simpelt och snyggt!
2 olika varianter av denna sminkning, en med lite mera grått i!

FUCK BORÅS, HEJSAN LONDON!

Imorn åker jag till london kommer inte sakna BORÅS ett piss. 
Hoppas ni har en bra vecka utan mig på bloggen, eller så kanske jag kan blogga från london vi får se ;)
Ha det bra, IMORN ÅKER JAG & NIKITA ♥ xoxo Maja

I ♥ red


ännu en ny färg i samlingen där hemma, i love it!♥/maja

RSS 2.0