Att välja ögonskugga...

Hej!
Idag tänker jag skriva lite om komplementfärger och hur detta kan vara till hjälp när man väljer ögonskugga. Komplementfärgen är den färg som är motsatsen till en annan. Detta kan man har man nytta med blandannat i inredning, när man målar målningar eller när man gör ögonmakeup.


I grundoch botten så handlar somsagt komplimentefärger om att det är motsatsen från en färg till en annan. Detta är alltså färgen som framhäver din ögonfärg som ger mer ''karaktär'' till dina ögon, alltså kanske inte den färg du passar bäst i men det är en bra vägledning. Då kan ni lista ut att om man tar grön ögonskugga till gröna ögon kan det ge ett färglöst intryck eftersom det inte framhäver din ögonfärg.
Här är en komplimentfärgskarta:
Gå rakt över
från en färg till en annan
så får di veta vilken färg du passar i.
Om du har mörkblåa ögon så framhävs dina ögon av ljusoragne eller ljusgual toner. Om du har ljusblåa öfgon framhävs dina ögon av mörkgula eller orange eller apricot färge
Om du går rakt över från en färg till en annan så får du veta vilken färg du passar i.
_______________________

Tex: Om du har mörkblåa ögon så framhävs dina ögon av ljusgula toner på ögonskugga och om du har ljusblåa framhävs dina ögon av orange eller apricot färger. Man får veta på ett ungefär, somsagt som en liten vägledning.

Kommentarer
Postat av: GRETA JAOW

FAN VAD COOLT BRO!

2012-02-20 @ 19:05:50
URL: http://whatafuckingfeeling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0