Mineralfoundation?

Lite fakta om minerlafoundation...
Något som har kommet som en trend är att ha minerlafoundation en mineralfoundation passar inte alla. Om du har väldigt torr hy ska du undvika att använa det.
Skillnaden mellan en vanlig foundation och en mineralfoundation är att en mineralfoundation är i puderform. Den hjälper huden och känns mycket tunnare, lättare, renare än en vanlig flytande foundation. Vissa minerlfoundations kan du till och med sova med utan att det påverkar huden. Alla mineralfoundations är dock inte bra och kan innehålla ämnet bismuth som är till i syftet att göra huden skimmrande och glansig. I själva verket så ger bismuch ofta hudirritationer. En mineralfoundation är förövrigt gjort av högrenade mineraler och har oftast väldigt få ingridienser, och oftast inga farliga konserveringsämnen som parabener. En minerafoundation har ''långt utgångsdatum'' och håller sig längre än en vanlig. Den håller sig på plats hela dagen och du behöver ta ytterst lite för att täcka hela ansiktet vilket gör att foundationen räcker mycket längre än vad en flytande skulle gjort.
Såklart finns det bra saker med flytande foundation med, en flytande foundation kan vara bra att använda på vintern då man kanske är torr. Men alla är ju inte det och mineralfoundation kan passa vissa hela året om.

Tänk alltid ''man får vad man betalar för''och det gällen nästan all sorts smink. Om du vill ha en bra foundation så kan det kosta. Ett tips är att kolla runt på internet och fråga folk vad de rekommenderar, och vad som har fätt bra i betyg i tester.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0