Hemmaspa

Hejsan!
Visst är det skönt ibland att koppla av från allt skol-hysteri och stress igenom att ta hand om sig själv? Jag älskar att göra mitt egna spa här hemma som brukar inkludera inpackning, ansiktsmask, fixa naglarna och ibland bada bubbelbad osv.
Det är lätt att fixa sitt egna hemmaspa och behöver inte kosta så mycket om du har det mesta hemma, här kommer några tips + saker du han ha med dig!
  • Fixa stämmning igenom att tända doftljus
  • Var i badrummet, det är bra om du har ett badkar eller bubbelbad där du kan ligga medans du har på ansiktsmasken eller inpackningen och koppla av.
  • Du kan fixa din egna ansiktsmask, det är bara att googla på det eller så kan du köpa billiga från ica (rekommenderas dock ej av mig) eller lite ''proffsigare'' och dyrare variander som räcker flera gånger exempelvis från dermatologica! Du väljer, glöm bara inte gurkskivorna! :)
  • Inpackingar finns av alla slag, väl en som passar din hårtyp. Finns i alla prisklasser och märken!
  • En kall drink är gott när du ligger i det varma badet, Exempel på drinkar är ett glas apelsinjuice, smoothie, vatten eller läsk, du väljer heltenkelt själv!
  • När du är torr från badet så kan du fixa naglarna, klipp fila och fixa tills du är nöjd, därefter så kan du måla naglarna i någon snygg färg!
Övrigt: Du kan fixa fotbad om du vill, häll gärna i lite olja exepelvis tee tree olja. Helst inte fotbadssalt, eftersom de torkar ut fötterna! Du kan även fixa scrubb, som du andvänder på kroppen, dock behöver även ha tillgång till en dusch som du kan tvätta av dig i sedan.
1. Mask från Dermatologica
2. Inpackning från Loreal
3. Scrubb från The body shop
4. Nagellack från Essie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0